Ga naar hoofdinhoud
Niet stil staan, maar bij blijven!

Week van de Loopbaan

De week van 18 t/m 22 september 2023 is het Week van de Loopbaan; een initiatief van Noloc waarbij werkende, werkzoekende én werkgevers de kans krijgen om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.

Deze jaarlijks terugkerende nationale week staat dit jaar in het teken van ontwikkelen. Want door de veranderende arbeidsmarkt is investeren in jouw personeel belangrijker dan ooit! Maar hoe pak je dat aan? Deskundig en op maat gegeven ontwikkelgesprekken zorgen voor behoud, binden en boeien van medewerkers.

Ook HBS doet mee aan de nationale week. Hoe we dat doen? Onze ervaren professionals Hannah (Loopbaancoach) en Baukje (Praktijkondersteuner bedrijfsarts) geven in deze week gratis webinars die gaan over jouw ontwikkeling.

ontwikkelen

Webinars

Maandag 18-september Hoe zorg je voor herstel en ontspanning in je lichaam? (Let op deze workshop gaat niet door).  Baukje Coorens
Donderdag 21-september Loopbaan APK  Hannah de Graaf

Dus heb jij wel eens twijfels of jouw baan nog wel bij je past? Heb jij regelmatig weinig energie aan het einde van jouw werkdag? Meld je dan snel aan voor onze webinars vol praktische tips & tricks.

Wij helpen jou graag om met meer energie te werken. In eigen werk óf in ander werk dat past!

Voor welke webinar meld jij je aan?