Human Business Support is uw professionele
HR partner

Wij verzorgen HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau, om u en uw organisatie vooruit te helpen. Wat is uw koers en hoe gaat u dat met de juiste inzet van mensen bereiken? Daar waar het nodig is, kunt u onze HR Consultants inzetten, in iedere gewenste fase.   

Naast onze brede expertise op het gebied van HR, hebben wij een team achter ons staan met experts op gebied van onder meer Verzuim, Loopbaan en Duurzame Inzetbaarheid. Hiermee kunnen wij ieder HR vraag- of probleemstuk binnen uw organisatie aanpakken. Onze HR Consultants denken in kansen en mogelijkheden met resultaat voor werkgever en medewerker als doel. Hierbij staat uw koers en de inzetbaarheid van medewerkers centraal.

Netwerk van Experts

We leggen voor u de verbinding met de juiste specialist, binnen onze organisatie of HR dienstverleners uit het ACE netwerk. Zo heeft u alle expertise in huis en helpen we u en uw organisatie vooruit. Daarnaast is het mogelijk om (externe) specialisten en coaches mee te laten kijken en waar nodig, in te zetten.

Door deze andere manier van werken, bundelen we alle kennis en zetten we deze in binnen uw organisatie. Dankzij deze gebundelde expertise komen we tot kwalitatieve, hoogwaardige, vooruitstrevende en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan uw koers. We zetten medewerkers in hun kracht, zodat zij productief en tevreden werken, in werk dat past. Op deze manier halen we blijvend meer waarde uit uw mensen en organisatie.

Bij ACE werkgevers zijn wij betrokken en op de hoogte van alle ontwikkelingen, waardoor we nog sneller kunnen schakelen.

Duurzame Inzetbaarheid Meten

HBS biedt tevens gerichte meetinstrumenten om Duurzame Inzetbaarheid in kaart te brengen binnen organisaties. Op ons online portaal www.ACEwerkt.nl vindt u informatie over scans en meetinstrumenten op gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Onder begeleiding van een HR Consultant kunt u deze scans inzetten in uw organisatie. We begeleiden metingen in de organisatie, analyseren de resultaten van deze metingen en adviseren organisaties over vervolgacties.

Lees alles over het in kaart brengen van Duurzame Inzetbaarheid >>

Projecten op maat

Wat heeft uw organisatie nodig? U kunt HBS inzetten, daar waar (tijdelijk of doorlopend) aandacht of focus nodig is. We zijn flexibel en kijken praktisch mee naar het beste resultaat. Passend bij uw vraag of uitdaging, bieden wij een HR oplossing.

Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek. Waar loopt u tegenaan? Daarna maken we graag een offerte of voorstel op maat, passend bij uw vraag of uitdaging.

Vragen? Neem gerust contact op.


Wat is uw koers?
Wij helpen u vooruit:

Brede ervaring & vooruitstrevende kennis
Flexibel in te zetten, daar waar u het nodig heeft
Netwerk van experts, alle kennis in huis
Frisse intersectorale blik op afstand
Juiste inzet van mensen; productieve en tevreden medewerkers

Human Business Support biedt met HR-Support:

Wij geven betrouwbaar HR advies op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We doen dit met de inzet van een groot netwerk van experts.

1. HR Helpdesk

Consultatie op een HR hulpvraag. We bieden een passende oplossing, op korte termijn, denk bijvoorbeeld aan advies bij individuele casussen.

2. HR Projecten                            

Consultatie op projectbasis, in iedere gewenste fase van HR. Voor een tijdelijke periode, op afstand en (periodiek) op locatie. 

3. HR Full Service                     

HR consultatie in iedere gewenste fase, volledige ontzorging. Tijdelijk of doorlopend, op afstand en (periodiek) op locatie.

Onze HR Consultants

Nancy van der Poel
HR Consultant

Nancy van der Poel

Talent:

Aanvallende Middenvelder

Maak kennis
Niki van Doeveren
HR Consultant

Niki van Doeveren

Talent:

Verplaatsen

Maak kennis

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief