Groeien vanuit eigen kracht van ieder mens, team en organisatie.

Team & Organisatie Ontwikkeling

Wie werkt vanuit zijn of haar eigen kracht, werkt beter én met meer plezier. Medewerkers die werken vanuit passie en talent, vormen daarom de sleutel tot succes. Wie ontwikkeling op basis van talent stimuleert, zet aan op groei. Van individuele medewerkers, het team én uiteindelijk de organisatie. Zo behalen we de beste resultaten!

HBS team & organisatie

“Wij geloven in het talent van ieder mens. Iemand die vanuit zijn eigen kracht kan werken, werkt beter en met meer plezier.”

Wist jij dat?

2

Ieder mens is 2: een plus en een min, een talent en een ‘kreukel’.

12

Er zijn 12 energieprincipes. Nieuwsgierig? We leggen ze graag aan je uit.

4

Leren gaat in 4 stappen: informatie, kennis, ervaring en bewustzijn.

Team & Organisatie ontwikkeling

Wij zorgen voor bewustwording. Bij grote én kleine veranderingen in de organisatie. We mikken hoger dan grip op verzuim en halen het beste uit mens, team en organisatie.

Teamontwikkeling & teamcoaching

Inzicht in verbetering, samenwerking en resultaat.

Organisatie in beweging

Coaching bij verandering en bewustwording inzetbaarheid.

Talentgedreven werken

Haal het beste uit jezelf, team en organisatie.

Een ijzersterk team, praktisch en resultaatgericht

Leden van een Talent-gedreven team weten wie op welk moment de lead moet pakken. Of zijzelf aan zet zijn of een ander teamlid. Ze begrijpen wie de bal heeft en spelen daarop in. Zo werken ze samen naar een duidelijk doel: het beste uit zichzelf én de ander halen. Slim combineren, vanuit vertrouwen – dat is de opdracht. Is elk teamlid daartoe in staat? Dan vorm je een ijzersterk team, de basis voor een onverslaanbare organisatie.

Projecten, workshops en begeleiding

We bouwen een Talent-gedreven team stap voor stap. Praktijk- en resultaatgericht, met projecten, workshops, begeleiding en coaching. Afgestemd op jouw organisatie. Voor de directie, het management, de teams en medewerkers.

Onze coaches bieden jouw organisatie kwalitatieve begeleiding. Dat doen we op een persoonlijke en praktische manier, zodat iedereen vooruit kan.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas
Gratis intake