Ga naar hoofdinhoud
Groeien vanuit eigen kracht van ieder mens, team en organisatie.

Team & Organisatie Ontwikkeling

Het beste halen uit mensen, teams en organisaties. Dat is waar wij van HBS héél blij van worden! Bij HBS werken we op basis van ieders Talent. Want, als je werkt vanuit eigen kracht, werk je beter (samen) én met meer plezier. Medewerkers die werken vanuit hun passie en Talent vormen daarom de sleutel tot succes. Want organisaties die Talent stimuleren, zetten in op groei. Zó behalen we samen de beste resultaten!

organisatieontwikkeling

Wist jij dat?

2

Ieder mens is 2: een plus en een min, een talent en een ‘kreukel’.

12

Er zijn 12 energieprincipes. Nieuwsgierig? We leggen ze graag aan je uit.

4

Leren gaat in 4 stappen: informatie, kennis, ervaring en bewustzijn.

Ontwikkeling van een organisatie

Met teamcoaching en teamontwikkeling zorgen we voor bewustwording bij teams en organisaties. Bij grote én kleine veranderingen in het bedrijf zetten we organisaties in beweging. Middels Team & Organisatie Ontwikkeling: workshops, begeleiding en trainingen op maat helpen wij teams en organisaties om te komen tot het beste resultaat, voor zowel ieder individueel teamlid als voor het gehele team. En succesvolle teams vormen de basis van succesvolle organisaties. Win-win-win dus voor de mensen, teams én organisaties!

 

Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen.” – Steve Jobs

Waarmee kunnen we je vooruit helpen?

Teamontwikkeling & teamcoaching

Inzicht in verbetering, samenwerking en resultaat.

Organisatie in beweging

Coaching bij verandering en bewustwording inzetbaarheid.

Talentgedreven werken

Haal het beste uit jezelf, team en organisatie.

Conflictcoaching

Het herkennen en erkennen van verschillen kunnen helpen om het eindresultaat beter te maken.

Teamontwikkeling: ijzersterk, praktisch en resultaatgericht

Medewerkers van een Talententeam weten wie op welk moment de lead moet pakken. Of zijzelf aan zet zijn of een collega. Wie is het beste aan de bal? Ze begrijpen wie de bal heeft en spelen daarop in met hun eigen talenten. Als team. Zo werken ze samen naar een duidelijk doel: het beste uit zichzelf én de ander halen. Slim combineren, vanuit vertrouwen – dát is de opdracht. Is elk teamlid daartoe in staat? Dan vorm je een ijzersterk team, de basis voor een onverslaanbare organisatie.

Projecten, workshops en begeleiding

We bouwen een Talentgedreven team stap voor stap. Met oog voor ieder mens en voor de samenhang. Praktijk- en resultaatgericht helpen we bij de ontwikkeling van organisaties. Dit doen we afgestemd op jouw organisatie. Voor de directie, het management, de teams en medewerkers. Onze coaches bieden jouw organisatie kwalitatieve begeleiding. Dat doen we op een persoonlijke en praktische manier, zodat iedereen vooruit kan.

Gratis intake

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas

Zij gingen je voor!

“Andreas heeft mij, door zijn persoonlijke aanpak, enorm geholpen in de situatie rond ons familiebedrijf. Ik heb veel trainingen en cursussen gevolgd, maar nog nooit was er een zo duidelijk en doeltreffend.”

Team & Organisatie Ontwikkeling