ANDREAS VAN DEN GOORBERGH

Profiel van Andreas van den Goorbergh weergeven

In 2011 ben ik begonnen met een intensief leertraject als Talentmanager. Daarnaast heb ik via diverse opleidingen en cursussen (waaronder de Strategisch Coachen Groep) mijn coachvaardigheden verder verdiept, ook als loopbaan-, team- en managementcoach en bij conflict bemiddeling.

Ik zet mijn coachvaardigheden als eigenaar in binnen Human Business Support maar ook daarbuiten. Voor zowel werkgevers, management, teams als individuele medewerkers. Zo hou ik voeling met de dagelijkse praktijk en heb ik een meerdimensionaal beeld van mensen, teams en organisaties. Vanwege mijn achtergrond als Register Casemanager neem ik mijn verzuimexpertise mee indien nodig.

Ik werk als coach voor het team LoopbaanSupport voor 8 uur per week en ik vind dat heerlijk om te doen! In direct contact met mensen het beste uit hen halen, een mens laten groeien in wat hij werkelijk is en kan. Met mijn netwerkkennis kan ik gemakkelijk verbindingen leggen en begeleiden naar werk dat past, naar beter worden in werk, naar betere teams en organisaties.

Als coach werk ik gestructureerd en heb ik oog voor de mens én het proces. Als geoefend Talentmanager vaar ik in de gesprekken op intuïtie en ervaring en maak ik gebruik van diverse instrumenten. Ik kan je helpen het beste uit jezelf te halen, in je werk en in privé. Ik ben niet de liefste coach eerlijk gezegd, ik kan confronterend zijn; de spiegel helder voorhouden. Maar altijd met respect, omdat het naar mijn professionele mening nodig is om je als Talent vooruit te helpen.

Persoonlijk

“Ik ben graag buiten op mijn boerderij of op de golfbaan. Ik vind er rust en inspiratie in de organiek van het buitenleven. Daarnaast ben ik vader van 2 dochters. Ik kook graag en eet dat ook heel graag weer op met een goed glas wijn erbij. Lezen van historische thrillers is mijn passie, liefst bij een lekker knappend haardvuur.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief