HANNAH DE GRAAF

Na het behalen van mijn Bachelor Social Work ben ik de payroll-wereld ingerold, waarin ik functies in verzuim en HR heb vervuld. Van jongs af aan heb ik een grote passie en interesse gehad in gezondheid en toen ik de opleiding tot Leefstijlcoach tegenkwam, viel bij mij alles op zijn plek. Ik ben nu halverwege deze opleiding en nog enthousiaster dan ik eerst was. Ik doe kennis op over voeding, beweging, gedrag, stress, slaap, coaching en het begeleiden naar een duurzame leefstijlverandering.

De klik met HBS had ik snel gevonden. De visie om medewerkers te versterken in hun kwaliteiten en het vooruitstrevende en praktische karakter van HBS passen bij mij. Ik krijg er energie van om mensen in beweging te krijgen en mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en coachen van medewerkers.

Vrienden omschrijven mij als leergierig, ambitieus, enthousiast en eerlijk. Mijn talent gewoon doen past hier goed bij. In mijn rol ondersteun ik de casemanager en ben ik het eerste contact met de medewerkers. Met mijn talent zorg ik ervoor dat ik taken snel oppak en dat ik accuraat werk.

Hannah de Graaf

Persoonlijk

“Al 15 jaar is mijn grote passie voetbal. Niet alleen het spelletje zelf blijft me uitdagen, maar ook de sociale factor van een teamsport vind ik enorm leuk. Naast voetbal houd ik ook van yoga, wandelen, hardlopen, wielrennen en op wintersport gaan. Ik word er ook erg gelukkig van om te borrelen met vrienden en knuffel zo vaak als ik kan met mijn neefjes.”

Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief