Je werk kan je verliezen, maar jouw talent neem je mee

Ik ben op weg naar ander werk

Je bent op zoek naar ander werk. Omdat het moet of omdat je het wilt. Misschien heb je te maken met een reorganisatie of ben je toe aan de volgende stap. Wat de reden ook is, wij helpen je graag op weg. We gaan op zoek naar werk dat bij je past en binnen je mogelijkheden ligt. We werken praktisch en betrokken – zo bouwen samen aan een nieuwe toekomst.

HBS fiets vooruit

“We versterken jou vanuit jouw unieke talent. We geven inzicht in jouw leren en accepteren: zo leer je enerzijds te doen en anderzijds los te laten.”

En dat dit werkt, bewijzen onze cijfers

87

tevredenheid. De mensen die wij hebben begeleid, geven gemiddeld een 8,7% voor tevredenheid.

92

succes. 92% 92% van de deelnemers vindt binnen een jaar een passende baan. Meer dan 90% is na een jaar nog steeds in die functie werkzaam.

77

succes. 77% van de Spoor 2 trajectdeelnemers vindt binnen een jaar een passende baan.

Succesvol van werk naar werk

Van werk naar werk traject

Begeleiding naar passend werk bij Outplacement en 2e Spoor.

We helpen jou vooruit!

Wie passend werk heeft, is gelukkiger én productiever. Daar geloven wij sterk in. We begeleiden en coachen je daarom graag op weg naar ander werk. We gaan aan de slag met je talent en laten zien welke waarde dat talent heeft. In je loopbaan én je leven. Je talent neem je immers altijd mee.

Werken met plezier, in werk dat past

Samen stippelen we jouw route uit en zoeken we naar een oplossing die jou verder brengt. Wat heb je nodig? Wat moet je loslaten? Waar krijg je energie van? Dat doen we samen, stap voor stap.

Professionele, praktische coaching

Onze loopbaancoaches begeleiden jou op een persoonlijke en praktische manier. We gaan daarbij uit van jouw eigen kracht, want daar word je sterker én zelfverzekerder van. Zo neem jij zelf de regie over je ontwikkeling, loopbaan en inzetbaarheid.

HBS is initiatiefnemer en partner van het ACE HR-Collectief. We zetten dit netwerk in om jou met andere werkgevers en experts te verbinden. Zo doe je extra werkervaring op en voer je netwerkgesprekken. Bovendien maak je kennis met nieuwe banen en andere werkgevers. Daardoor ontdek jij vanzelf wat het beste bij jou past!

HBS maakt je beter in ander werk! Blijvend inzetbaar: productief en met plezier, in werk dat past. Blijvend ontwikkelen: op eigen kracht, met plezier. Nu en in de toekomst.

HBS toont de praktische & persoonlijke leerweg in loopbaan & ontwikkeling.

Lees meer over onze werkwijze

Zij gingen je al voor!

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail HannahGratis intake
Terug naar Voor medewerkers

“Ik heb inzicht gekregen in mezelf als persoon, mijn interesses en ambities. Wat wil ik met mijn toekomst, waar word ik gelukkig van.”

Medewerker2e spoortraject

“Samen met mijn outplacementcoach hebben we een reisplan uitgestippeld dat op mijn lijf geschreven was. En ik kreeg alle benodigde middelen aangereikt om mijn doel ‘een nieuwe baan waar ik met plezier naar toe ga’ te realiseren. Via het ACE netwerk heb ik een nieuwe baan gevonden!”

MedewerkerOutplacementtraject

“Mijn coach krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Niet alleen het solliciteren en een CV maken, maar ook altijd een luisterend oor en steun in moeilijke tijd.”

Medewerker2e spoortraject