Werkfitte organisaties en medewerkers

Wat is uw koers en hoe gaat u uw doelen met de juiste inzet van mensen bereiken? Onze HR-consultants en door Noloc erkende Loopbaancoaches zijn gedreven om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie. Dit doen wij door continue te denken in kansen en mogelijkheden met als doel, werkfitte organisaties en medewerkers.

Hierbij kan het gaan om een individueel loopbaantraject op maat, om uw medewerker vooruit te helpen, of in een traject van werk-naar-werk te begeleiden. Maar ook begeleiden wij uw organisatie bij verandering & ontwikkeling. Wij helpen uw organisatie van regie op verzuim naar werkfitte organisaties. We zetten leidinggevenden aan het roer en medewerkers aan zet. En meten en borgen iedere stap.

Loopbaantrajecten 

De door Noloc erkende loopbaanprofessionals bieden trajecten, gericht op productief werken, met plezier, in werk dat past. Nu en in de toekomst. Centraal hierbij staat het talent. 

Loopbaantrajecten en begeleiding

HR Consultancy                         

Onze HR Consultants geven HR advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit kunnen we tevens doen met de inzet van TNO meetinstrumenten. 

HR Consultancy

Vragen? Neem gerust contact op.


  Onze Loopbaancoaches en HR Consultant

  Nancy van der Poel
  Loopbaancoach & HR Consultant

  Nancy van der Poel

  Talent:

  Aanvallende Middenvelder

  Maak kennis
  Hannah de Graaf
  Loopbaancoach

  Hannah de Graaf

  Talent:

  Gewoon doen!

  Maak kennis

  Schrijf u in voor de HBS nieuwsbrief