Productief werken – met plezier, in werk dat past.

Loopbaan coaching

Werk verandert. Organisaties en loopbanen ontwikkelen zich. Daarom helpen wij jou en je medewerkers vooruit. We helpen hen beter te worden in het werk of begeleiden ze van werk naar werk.

Tijdens individuele coaching-trajecten richten we ons op productief werken: met plezier, in werk dat past. Bij de eigen óf een andere werkgever. Nu en in de toekomst. Het talent van de medewerker en de waarde die dat heeft voor de werkgever, staan daarbij centraal.

HBS fiets vooruit

“Wij geloven dat ieder mens gelukkiger en productiever is in werk dat past.”

En dat dit werkt, bewijzen onze cijfers

87

tevredenheid. Trajectdeelnemers geven gemiddeld een 8,7 voor tevredenheid.

80

meer productiviteit. Na het traject ‘Van (werk)druk naar (werk)geluk’ ervoeren deelnemers meer dan 80% hogere productiviteit.

92

succes. 92% van de deelnemers vindt binnen één jaar een passende baan. Meer dan 90% is na een jaar nog steeds in deze functie aan het werk.

77

succes. Van de Spoor 2 trajectdeelnemers vindt binnen 1 jaar een passende baan.

Beter in je werk

Loopbaan-coaching zorgt ervoor dat iemand beter wordt in zijn of haar werk. Hoe? Door diegene te laten werken vanuit zijn of haar unieke talent. Door hen zelf de regie te laten nemen én hun inzetbaarheid, werkplezier en productiviteit te verhogen.

Ook leidinggevenden hebben baat bij loopbaan-coaching. We coachen hen om beter sturing te geven aan hun team en leren ze hoe je uit kunt gaan van eigen kracht. Zo halen ze het maximale uit hun team!

Loopbaantraject

Volgende loopbaanstap, bij eigen of andere werkgever. Inzicht in talent en regie ontwikkeling.

Loopbaan APK

Check-up in loopbaan en ontwikkeling. Inzicht in waarde op arbeidsmarkt.

Van (werk)druk naar (werk)geluk

Leren omgaan met stress in baan en/of privé. Inzicht in talent en valkuilen.

Talent in zicht

Talent in kaart. Inzicht in unieke talent en waarde op arbeidsmarkt.

Duurzaam werkfit

Check-up in werkplezier en ontwikkeling. Inzicht in motivatie en productiviteit.

Van kartrekker naar koetsier

Voor leidinggevenden. Inzicht in leiderschapsstijl en (bege-)leiden van teams.

Succesvol van werk naar werk

Op zoek naar ander werk? Ook dan weten wij de weg. Loopbaancoaching helpt bij het vinden van werk dat bij de medewerker en zijn of haar mogelijkheden past. Als de medewerker arbeidsongeschikt is (2e spoor), te maken heeft met een reorganisatie óf gewoon toe is aan de volgende stap.

Van werk naar werk traject

Begeleiding naar passend werk bij Outplacement en 2e Spoor.

Arbeidsmarkt- & beroepsoriëntatie

Onderzoek naar passende arbeidsmogelijkheden voor medewerker in spoor 2.

Coaching traject op maat

Individuele coaching is gebaseerd op ieders eigen talent en kracht. Zo komt de medewerker sterker én meer bewust van eigen kunnen uit het traject. Daarna neemt de medewerker zelf de regie over de persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Bij trainingen voor direct leidinggevenden laten we hen een actieve rol innemen. Van kartrekker naar koetsier!

Professionele, praktische coaching

Onze Loopbaancoaches zijn, of werken onder toezicht van, Noloc-erkende loopbaanprofessionals. Zij begeleiden jouw medewerkers persoonlijk, praktisch en resultaatgericht. Ze krijgen bovendien ondersteuning van diverse experts als dat nodig is. Zo helpen we hen verder op weg

Neem de medewerker deel aan het traject? Dan kunnen ze via het ACE netwerk werkervaring opdoen of een netwerkgesprek voeren. Zo vergroten ze aantoonbaar hun kans op succes!

Lees meer over onze werkwijze

Zij gingen je voor!

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Loopbaancoach & Leefstijlcoach
076-5038052

Mail Hannah
Gratis intake

“Ik heb inzicht gekregen in mezelf als persoon, mijn interesses en ambities. Wat wil ik met mijn toekomst, waar word ik gelukkig van.”

Medewerker2e spoortraject
Werkgever was zeer tevreden: “Een goede begeleiding bij een langdurig zieke medewerker, die in een moeilijke positie zat, heeft geresulteerd in een herstelde medewerker die weer vertrouwen heeft in de toekomst.”

“Mijn coach Nancy van der Poel krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Ik durf en kan mijn mening nu ook beter verwoorden. Ze heeft me uitstekend begeleid, ik beveel HBS zeker aan voor coaching.”

MedewerkerVan (werk)druk naar (werk)geluk traject

“Mijn coach krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Niet alleen het solliciteren en een CV maken, maar ook altijd een luisterend oor en steun in moeilijke tijd.”

Medewerker2e spoortraject
Door een goede samenwerking van Casemanager, Arbeidsdeskundige en Loopbaancoach, kan de medewerker aanspraak maken op een IVA-uitkering en is zij hier passend in begeleid. Voor de werkgever betekent dit geen extra lasten, een mooi resultaat.